ПГТСТ “Гоце Делчев” – гр. Пловдив

Общежитие

Добре дошли в общежитието при
ПГТСТ "Гоце Делчев"!

"Какъвто и да е светът, умът винаги ще си задава въпроси."

И още нещо..

А също така в района на общежитието минават много автобуси на градския транспорт, които правят достъпа до него от всяка и до всяка точка на града много лесен. Автобуси с номера : 9, 10, 17, 18, 24, 29, 36, 44, 66.

Сградата е топлофицирана и през по-голямата част от денонощието има отопление от локално парно, а в скоро време вече ще бъде прикачена и към централната отоплителна инсталация на града. Има сключен договор с лицензирана фирма , която осигурява охрана  през почти целия ден и през ноща. Заедно с това, настанените деца са под непрестанните грижи на възпитател, който им помага при подготовката на поставените в клас задачи.

В длъжностната характеристика на възпитателите е вписано, че те отговарят за опазване на живота и здравето на децата, което може да ви кара да се чувствате спокойни, че винаги ще има педагог, който да отреагира при създала се тревожна ситуация. Общежитието разполага с 14 стаи, в 10 от тях има собствени санитарни възли и големи допълнителни сервизни помещения , където може да се помести хладилник и да се ползва мивка.

В самите стаи има легла , шкафове и гардероби, маса, столове, а също така и бюро, на което децата могат да подготвят възложените им в училище задачи.       

На всеки от етажите има реновирани бани, които са на разположение през целия ден. В момента таксата за ползване на общежитие от дете е 25 лева месечно, като в тази цена са включени и разумното потребление на ел. енергия и топла вода. Децата на социално слаби родители и деца-сираци са освободени от заплащане на такса.

Специалности
+
Квалифицирани преподаватели
+
Проекта
+
Издания на студентски вестник
Имате нужда от консултация?

Свържете се с нас!