ПГТСТ “Гоце Делчев” – гр. Пловдив

Специалности прием 2023-2024

График за прием на ученици след VII клас през учебната 2023/2024

Кликнете тук за да отворите файла

 
  •  

Транспортните услуги са един от секторите с най-динамично развитие и устройчив ръст.   

В днешно време, логистиката обхваща пълното планиране, контролиране, координация, изпълнение и контрол на всички стоки и информация, влизащи и излизащи от дадено предприятие. 

Обучавайки се в ПГТСТ „Гоце Делчев“, нашите ученици получават Трета и втора квалификационна степен и придобиват незаменими познания по Строителство, Снабдяване, Управление на производствените и непроизводствените операции, Дистрибуция, Обслужване на клиенти, Спедиция и Управление на транспортната и складова дейност.

5 години

В днешно време логистиката обхваща пълното планиране, контролиране, координация, изпълнение и контрол на всички стоки и информация, влизащи и излизащи от дадено предприятие.

 

5 години

Автотранспортна техника: Монтьор

Обучението по специалност „Автотранспортна техника“ отговоря на нуждите на автомобилния транспорт, които ни предлага автомобили, събрали в конструкцията си като във фокус всички върхови постижения от съвършената механика до бордовия компютър.

5 години

Автотранспортна техника: Техник

Бързото развитие на автотранспортната сфера създава постоянна необходимост от добре подготвени кадри, чиито професионални компетенции да отговарят на динамичното развитие и модернизация на секторa.

Вижте повече: анотация ТЕХНИК по ТТ

5 години

От 2008 г. до днес електрическите автомобили бележат сериозен възход, който се дължи до голяма степен на напредъка в технологиите за производство на батерии за електромобили, както и редицата техни предимства в сравнение с двигателите с вътрешно горене.

5 години

Техник на автотранспортна техника; мехатроника

Завършилите успешно придобиват специалност „Автомобилна мехатроника“.

Вижте повече:анотация техник – Автомобилна мехатроника

Интересувате се от нашата специалност?

Свържете се с нас!